Home
Despre noi
Misiuni Economice
Business Travel
Program 2020
Program 2019
Contact
Newsletter

Doriti sa primiti invitatii la misiunile economice organizate de ADEL?


 
Misiune economica Africa de Sud iunie 2019 Print E-mail

MISIUNE ECONOMICA AFRICA DE SUD

CAPE TOWN- JOHANNESBURG - PRETORIA - KRUGER PARK

18 - 28 iunie 2019

Actiunea este organizata de Asociatia pentru Dezvoltare Economica Locala - ADEL si are ca scop vizitarea expozitiei "AFRICA'S BIG 7" din Johannesburg. In cadrul expozitiei vor fi prezentate urmatoarele domenii din cadrul industriei alimentare: produse din carne, lactate, uleiuri, condimente, produse conservate, cereale, produse din peste si fructe de mare, produse congelate, fructe, legume, bauturi alcoolice si racoritoare, sucuri, ceaiuri, cafea, dulciuri, produse de patiserie, etc. Mai multe detalii despre expozitii puteti gasi pe www.africabig7.com.
 
PROGRAM

Ziua 1 (18 iunie) Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda si zbor spre Cape Town, Africa de Sud;

Ziua 2 (19 iunie) Sosire in Cape Town, intalnire cu reprezentantul local care ne va asigura transferul privat de la aeroport la Hotel 4* in Cape Town. Restul zilei, timp liber pentru odihna si relaxare. Seara, optional, vom participa la o Cina Africana, care va cuprinde si un curs interactiv de Drumming (pentru a invata cum se creeaza vibratia si ritmul african al tobelor), un Spectacol de dans african si o Cina servita la un restaurant local traditional;

Ziua 3 (20 iunie) Ghidul local ne va astepta dimineata la hotel pentru un tur privat al orasului Cape Town, cu vizitarea principalelor obiective turistice: Table Mountain, Green Market Square, Castelul, Cladirea Parlamentului, etc. Vom urca apoi pe muntele Table Mountain, pana la jumatatea muntelui de unde pleaca telecabina spre varf de unde se poate vedea intreg peisajul tinutului Cape, golful Table Bay, insula Robben sau Muntele celor 12 apostoli, etc. Seara vom avea timp liber la dispozitie pentru vizitare si cumparaturi in faimoasa zona de promenada V&A Waterfront din Cape Town;

Ziua 4 (21 iunie) Optional, excursie de o zi pe coasta Oceanului Indian, spre Simonstown, unde vom vizita celebra plaja Boulders Beach pentru a vedea o colonie de aproape 3000 de pinguini.

Ziua 5 (22 iunie) Timp liber la dispozitie pentru vizitare oras si shopping in Cape Town.

Ziua 6 (23 iunie) Transfer la aeroport pentru imbarcare pentru zborul spre Johannesburg (durata zbor 2 ore). Intampinare la aeroport si transfer privat de la aeroport la Hotel 4* in Johannesburg; Optional, Program profesional de vizitare a Expozitiei internationale “AFRICA’S BIG 7” din Johannesburg. Restul zilei, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi in faimosul Sandton Shopping Center & Square;

Ziua 7 (24 iunie) Dimineata, dupa micul dejun, Turul privat al orasului Johannesburg, cu vizitarea principalelor obiective turistice si economice; Program profesional de vizitare a Expozitiei internationale “AFRICA’S BIG 7” din Johannesburg. Apoi transfer spre Pretoria, pentru un scurt Tur de oras si continuarea calatoriei spre Kruger Park, de-a lungul careia ne vom bucura de un peisaj foarte frumos. Cazare la Kruger Park, langa rezervatia naturala. Seara, cina se poate servi in cadrul hotelului.

Ziua 8 (25 iunie) Dupa micul dejun, participare la Safari in Kruger Park. Vom vizita rezervatia naturala unde vom observa cele 5 mari animale “Big Five”: elefantul, leopardul, rinocerul, bivolul si leu, precum si alte specii de animale. Pranzul va fi servit in rezervatie.

Ziua 9 (26 iunie) Astazi vom participa la al doilea Safari in Rezervatia Naturala Kruger Park, pentru o jumatate de zi, cu vehicule 4X4 care ne vor conduce in inima junglei africane pentru mai multe oportunitati de a fotografia animalele salbatice din rezervatie.

Ziua 10 (27 iunie) Dimineata, transfer cu autocarul pe ruta Kruger Park – Johannesburg (aeroport) pentru imbarcare pentru zborul spre Bucuresti.

Ziua 11 (28 iunie) Sosire aeroport Otopeni Bucuresti.

Servicii asigurate:

  1. transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Cape Town – Johhanesburg - Bucuresti (cu escala);
  2. transferuri aeroport – hotel – aeroport in Cape Town, Johhanesburg, Kruger Park;
  3. 4 nopti cazare in Cape Town la Hotel 4* (loc in camera dubla), cu mic dejun;
  4. 3 nopti cazare in Kruger Park Lodge (loc in camera dubla), cu mic dejun;
  5. o noapte cazare in Johannesburg la Hotel 4* (loc in camera dubla), cu mic dejun;
  6. tururile oraselor si obiectivelor incluse in program;
  7. optional vizita la Boulders Beach si Capul Bunei Sperante si participarea la Safari in rezervatia Kruger Park;
  8. insotitor la un grup minim 15 persoane;
  9. asistenta in formalitatile de obtinere a vizei.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0741-393.394, 021-314.74.06, e-mail:

0 queries executed